Gravidfotografering

Gravidfotograf Göteborg
Gravidfotograf Göteborg

Specialiserad gravidfotograf
göteborg
torslanda

Livet är här och nu och väntans tid med en växande mage är snart förbi.
Fånga stunden och behåll minnet av den för alltid med en gravidfotografering.

 

Så du alltid  kan se tillbaka och dela den här tiden med det väntande barnet när det blir äldre.

Gravidfotograf Göteborg

NOGA UTVALDA PLATSER

Platserna för fotografering är noga utvalda och väljs med värme för att du ska få de finaste bilderna. I valet av plats tar jag hänsyn till hur ljuset faller och jag besöker dem alltid innan själva fotograferingen.

Gravidfotografering; gravidfotografering vår; gravidfoto Torslanda; Gravidfoto Göteborg; Gravidfoto Beatrice Sofie; gravidfotografering sommar; gravidfotografering solnedgång

AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING

De mest obekväma att vara framför kameran brukar säga att de kan slappna av med mig helt. Att det känns naturligt utan att bli stelt och konstlat. 

Gravidfotografering

EXKLUSIVA GRAVIDKLÄDER

Hos mig finns flera vackra exklusiva gravidklänningar i ljusa färger som du får tillgång till när du bokar en gravidfotografering. Du väljer själv vad du vill förevigas i och utifrån det väljer vi färgskala på kransen om du valt till det i ditt fotopaket.

Gravidfotograf Göteborg
Gravidfotograf Göteborg
Gravidfotograferinge göteborg
Gravid fotograf Torslanda

HEJ DET ÄR JAG SOM ÄR BEATRICE

Jag bor  i Torslanda, Göteborg med min man och två barn. Jag är en lugn och jordnära person som är ganska så pratig av mig och älskar att vardagslyxa. Det kan som exempel vara att åka ut till Hönö och ta en lunch på Lilling cottage eller köpa hem en härlig bukett snittblommor.  Men att sluta lite tidigare och hämta hem barnen för en liten utflykt är också vardagslyx.

Hemma hos mig står det som oftast en bukett blommor på köksbordet och i kylen ligger bubbel på kylning. Oftast är det alkoholfri sådan som hälls upp i glasen men inte alltid och jag råkar visst även älska mörk choklad.

Jag älskar hundar och hästar men just nu har vi varken det ena eller det andra även om  lördagar är stalldag med dottern.

*

För mig är bilder ett sätt att stoppa tiden, att fånga in ögonblicket där och då, att behålla för alltid.  För tiden rusar på så fort och jag vill att du ska känna samma känsla som då när du ser på dina bilder.

SÅ GÅR DET TILL:

1. TID FÖR FOTOGRAFERING

Det är bra att boka in en fotografering när du är runt vecka 27-30 men det är självklart individuellt när det passar just dig.

Ibland händer det ju att du kommer på först i slutet av graviditeten att du vill föreviga den och det går utmärkt det med.

Det är bara försent när bebisen väl bestämt sig för att titta ut ;).

 

2. BOKNING

Skicka bokningsförfrågan så snart du kan för större chans att det finns en ledig tid kvar för gravidfotografering.

Mina tider bokas oftast upp långt i förväg.

Du får svar på din bokningsförfrågan inom 1-2 dagar. 

 

3. BEKRÄFTAD BOKNING

När vi gemensamt hittat ett passande datum för din gravidfotografering får du en bokningsfaktura på 50% av valt fotopaket.  Resterande belopp faktureras efter fotograferingen är genomförd i samband med att du väljer ut dina bilder (ca 1-2 veckor efter bokat datum). Det finns även möjlighet att köpa till enstaka bilder eller alla i urvalet om du inte vill behöva välja.

 

4. VÄLJ KLÄNNING

Nu är datumet spikat och det har blivit dags att välja vad du vill ha på dig. Du kommer nu få en länk till klädgalleriet där du klickar på hjärtat i bilden för att favoritmarkera ett plagg. Jag tar sedan med mig dem tillsammans med din blomsterkrans om du valt det som tillval till ditt paket.

5. EN VECKA INNAN FOTOGRAFERING

Nu börjar jag spana in hur väderprognosen ser ut för det bokade datumet och vi har kontakt fram till fotograferingen. Om det ser ut att bli regn så bokar vi om till ett nytt datum.

 

6. EFTER FOTOGRAFERING

Nu är det dags för mig att gå igenom alla era fina bilder och välja ut vilka som ska redigeras. När det är klart ca 14 dagar efter fotografering så skickas ditt visningsalbum från Pixieset ut till dig. Där får du se på alla fina bilder och välja ut dina favoriter.

Gravidfotografering körsbärsblommor
Gravid fotograf Göteborg
Gravidfotografering körsbärsblommor göteborg

DIN INVESTERING

BOKA HÄR:

Gravidfotografering par goteborg

GULD

4.500 kr

BOKA HÄR:

TILLGÄNGLIGA TIDER NOVEMBER
Endast 1 ledig tid kvar 90%
TILLGÄNGLIGA TIDER DECEMBER
FULLBOKAD 100%
TILLGÄNGLIGA TIDER JANUARI
Endast 2 lediga tider kvar 80%

FRÅGOR & SVAR

Jag fotograferar på ett genuint sätt för att visa stunden där och då, och de mest obekväma framför kameran säger sig kunna slappna av helt. För det är du, jag , vi det behöver inte vara svårare än så.

VANLIGA FRÅGOR

Boka så tidigt som möjligt i graviditeten för att vara säker på att det finns lediga tider när just du vill bli fotograferad och att det finns utrymme att boka om tiden ifall det skulle behövas om det till exempel skulle regna. Jag brukar snabbt bli fullbokad men skulle du komma på senare i graviditeten att du så gärna skulle vilja bli fotograferad så kan du skicka in en förfrågan om att sätta upp dig på reservlista. Då kontaktar jag dig och ifall jag skulle få en ombokning till annat datum och det där med blir en ledig tid för fotografering.

Längst ned på sidan finns ett formulär där du kan fylla i dina uppgifter och skriva när du hade önskat få en tid för fotografering ihop med det paket du vill ha. Jag återkommer till dig inom två dagar med förslag på tider om det finns tillgängligt.

Hos mig kan du välja ibland flera klänningar, toppar och kjolar att låna vid fotograferingen helt kostnadsfritt och kan få känna dig extra fin och strålande under din fotografering.

Ja ingen har undgått att det pågår en pandemi och självklart bokar vi om ifall ni eller jag har minsta symtom för att inte riskera något.

Självklart får du ha med och fotas med din kärlek, pappan eller mamman till ditt barn. Rekommenderar att du bokar paket Guld eller Platinum för att vi ska ha gott om tid för bilder på er två tillsammans och dig enskilt.

Javisst kan du ta med blivande storasyster/storebror så ni får bilder på er tillsammans. För att du ska få en så bra och avslappnad fotografering så är det bäst om du har en person med dig som kan ta hand om ditt/dina barn under tiden vi ska ta de enskilda bilderna på dig. Jag är själv mamma och vet hur det lätt blir att en ändå försöker ha koll på vad som händer för att ha kontroll. Det blir då onödigt många bilder när du kikar på något helt annat ;). Istället börjar vi med att ta bilder tillsammans med barnet eller avslutar fotograferingen med det och barnet kan leka under tiden med personen som är med.

Gravidfotograf Göteborg
Gravidfoto Göteborg
kärleksfull gravidfotografering
Gravidfoto
Gravidfotograf Göteborg

Gravidfotografering under de olika årstiderna!

En gravidfotografering går att göra oavsett vilken tid på året det är. Varje årstid har sin anpassning till sen kväll för solnedgång under sommaren till en vinterdag i snön med varm choklad och värmepåsar och pauser. Något de alla har gemensamt är att fotograferingen kommer ge dig/er bilder att minnas en tid av väntan på det älskade barnet som inte går att fånga och behålla i bilder efteråt. Så unna er vackra minnen att bära med er för alltid.

För att det ska bli lite enklare att veta ungefär när en fotografering bör bokas in så har jag gjort förklarande text nedan där du kan se utifrån när er beräknade födelse infaller.

Gravidfoto

SOMMAR

För dig som har BF i september, oktober, november är det bra att boka fotografering i juni, juli eller  augusti. Tänk ca 1,5-2 månader innan BF.

HÖST

Har du BF i december ,januari eller februari
är det bra att boka tid för fotografering i september, oktober eller november.

Gravidfotografering Göteborg; Gravidfoto; Gravidfotografering; Gravid

VINTER

För dig med BF i mars, april, maj
Rekommenderar jag dig att boka fotografering i
december, januari eller februari
. Tänk ca 1,5-2 månader innan BF.

VÅR

För dig med BF i juni, juli, augusti
Så är det bäst att boka en fotografering
i mars, april eller maj
. Tänk ca 1,5-2månader innan BF.

*Bokningsavgiften återbetalas vid ångrat köp inom 14 dagar efter bekräftad bokning.